Lingerie als de mooiste ondersteuning,


naar een liefdevol zelfbeeld!


lingerie

70%

Van de vrouwen draagt de verkeerde behamaat

2

beha's worden gemiddeld gedragen door vrouwen in NL

1

kleur beha hebben de meeste vrouwen in hun kast 

20%

van het kledingbudget is bij Franse vrouwen voor lingerie
Lingerie goed gevoel

De kracht van lingerie die elke vrouw wil ervaren!

 • Je zelfverzekerd voelen voor dat moeilijke gesprek of die spannende date!
 • Rechtop lopen omdat het écht goed voelt!
 • Naar je billen willen kijken omdat dat slipje zich zo mooi eromheen vormt
 • In lingerie door je huis dansen, omdat het kan
 • Perfecte ondersteuning, ook voor de grotere cupmaten
 • Foto maken, omdat je lingerie zo je mooie vrouwelijkheden accentueert
 • Je lieve lijf voorzien van deze prachtige 'sieraden'
 • Je super aantrekkelijk voelen wanneer je partner je uitkleed (of natuurlijk wanneer jij je uitkleed voor je partner)
 • Lingerie in de kleur die perfect bij jouw proces past (daarover later meer)
 • Trots zijn op je mooie lijf
 • De ideale basis onder jouw dagelijkse outfit - dus ook perfect om je eigen kleur(en) te dragen onder je uniform!

Heb jij nog niet eerder geïnvesteerd in goed passende en ondersteunende lingerie, dan wil ik je heel graag aanmoedigen om toch die stap eens te nemen! Het is zóveel waard om hier aandacht aan te besteden. Het doet écht wonderen voor je zelfbeeld  en het vergroten van je zelfliefde en daarmee ook voor je relatie ;)! 

zwarte lingerie

Voorkom schaamte over jouw vrouwelijkheden!

Ben jij die vrouw die altijd voor zwart gaat? Een voorraad zwarte slips en twee passende zwarte beha's die je draagt? Het voelt zo lekker veilig en het is zo makkelijk, ik weet het. Weet je wat de keerzijde is van alleen maar zwart ondergoed dragen? Je creëert letterlijk afstand naar je eigen lichaam en je vrouwelijkheden. Alsof het er niet mag zijn en niet gezien mag worden; schaamte...? En juist jij en jouw lichaam verdient het om geliefd te worden!  Je bent zo prachtig gevormd en precies goed zoals je bent. Je hebt geen meetlint nodig om dat 'af te meten'. Als je dan toch iets wil meten, meet dan de hoeveelheid zelfliefde. Leer jezelf liefdevol te omarmen!

Geef je lieve lijf de aandacht die het verdient. Je hebt maar 1 lichaam en daar moet je jouw hele leven mee doen.   Embrace it - EmBrace YOU! 

I HAVE INSECURITIES,
OF COURSE,
 BUT I DON’T HANG OUT WITH ANYONE WHO POINTS THEM OUT TO ME.


Adele

Jouw Lingerie checkpoints:

Lingerie styling

De rugband

De meeste steun komt uit de band die om je rug heen loopt. Is deze band te slap of te strak, draagt dan draagt dit niet fijn. Houdt er rekening mee dat je bij aanschaf de beha op de meest losse stand past. Na verloopt van tijd kan je dan altijd het bandje wat strakker dragen als de stof wat minder elastisch is geworden. 
Lingerie styling

Een horizontale rugband

Zorg dat je deze band horizontaal draagt. Dat wil zeggen dat wanneer je naar de zijkant kijkt, deze band horizontaal loopt en niet schuin omhoog. Draag jij je rugband aan de achterkant hoger dan je borsten, dan gaat je beha voorover 'kiepen' en haal je niet juiste en optimale steun uit je beha. 
Lingerie styling

Schouderbandjes

De kleinere bandjes die over je schouders lopen dienen zo afgesteld te worden dat je nog gemakkelijk een vinger eronder kan schuiven op je schouders. Te slappe bandjes zakken af en te strakke bandjes snijden in je huid. Check dit regelmatig even of ze nog voldoende aangehaald zijn. Na verloop van tijd met dragen worden ze vaak wat slapper of is het losser gaan zitten. Ook zorgen te losse schouderbandjes ervoor dat je cups voorover kiepen en weg is de vor
Lingerie styling

De cups

Deze beha is te klein... Je borsten horen goed in de cups te liggen, dat wil zeggen dat de band/beugel onderaan goed op je borstkas rust en de cups je borsten zo goed mogelijk omsluit. Handige tip is om even voorover te leunen en/of je borst goed in de cup te begeleiden met je hand. Het is belangrijk dat je de juiste cupmaat laat opmeten bij een lingeriespecialist. Te kleine cups gaan snijden aan de bovenkant, of gedeelten van je borst afknellen, bijvoorbeeld wanneer je beugel/band leunt op de onderkant van je borst ipv op je borstkas. Ook zie je bij te kleine cups dat dit aan de zijkant niet mooi aansluit en je borst over de cup heen gaat of zelfs een gedeelte van je borst afknelt . Wanneer je een beugelbeha draagt, dan dient de beugel vanaf de zijkant tot aan het midden op je borstkas te rusten met je borst aan de onderkant volledig in de cup. Let er dus ook op dat middenstuk niet ergens tussen je borsten zweeft, maar dat de beugel mooi aansluit op huid.

Weetje: vaak blijft je cupmaat (A t/m ..) aardig gelijk bij een schommelend gewicht en zal eerder de omvangsmaat (60-110) wisselen. 

Lingerie styling

Grotere cupmaat

Heb jij een grotere cupmaat, besteed dan extra aandacht aan een goede pasvorm, sterk materiaal met een optimale ondersteuning. Er is niks zo vervelend als dat jij je niet comfortabel voelt in je lijf en misschien wel je borsten het liefst ook wil verstoppen/verkleinen of allerlei trucs gaat uithalen om het van de buitenkant goed te laten lijken. Helaas laat jouw onzekerheid zich ook in je houding zien. En andersom gelukkig ook, wanneer jij je goed voelt straal je dat ook uit. Mijn dringend verzoek; investeer in goede lingerie die jou het wauw-gevoel geven!
Lingerie styling

Opmeten

Laat regelmatig je maat opnieuw opmeten! Door schommeling van je gewicht, je hormonen, overgang, zwangerschap(pen), en borstvoeding wisselt je beha maat. Ik heb zelf ook meerdere maten liggen door de genoemde omstandigheden. Een goed passende maat die er ook nog mooi uit ziet, draag je graag. En dát zie je! Niet alleen je bovenkleding komt er veel mooier in uit, ook komt het je houding, zelfvertrouwen en uitstraling ten goede! Zorg daarom voor een goede en fijne basis!

BODY CONFIDENCE doesn't come from trying to achieve the perfect body, it comes from EMBRACING the one you've already got

EmBrace YOU

lingerie coaching

Wat je nog niet wist van je lingerie...

Elke beha heeft haar eigen kleuren en patronen in zich. Wist je dat dit ook een bepaalde energie uitstraalt?! Ik refereer hier natuurlijk vooral naar de kleur(en) die voor jou het belangrijkst zijn in de lingerie die je draagt. En kleur is energie, dus wat jij zo dicht op je huid draagt geeft je ook een bepaalde energie. Let maar eens op hoe het voelt om bijvoorbeeld een rode beha te dragen of de tegenovergestelde kleur; een groene beha. Elke kleur en elk patroon heeft zijn eigen psychologische eigenschappen. De meeste vrouwen dragen zwart of wit ondergoed. Dit laatste voornamelijk van oudsher (wit staat oa voor reinheid) en nu zie ik vooral ook veel zwart ondergoed en lingerie.


Ik wil je graag uitdagen om te kiezen voor kleur! Een kleur waar jij je fijn in voelt. Ervaar eens bewust tijdens het aantrekken van je lingerie welke energie de gekozen kleur jou geeft. Hoe voel je met deze kleur en mooie lingerie om je lieve lijf?! Kies de kleur die jou het meest stimuleert naar een liefdevol zelfbeeld! 

Nog niet overtuigd van het effect van lingerie op jouw zelfbeeld? 

Embrace body lingerie

Lingerie partners

Onzeker lingerie

Ik wil persoonlijke hulp bij mijn zelfbeeld

liefdevol zelfbeeld

And I said to my body,
 softly,
 “I want to be your friend.”
 It took a long breath
 and replied,
 “I have been waiting my whole life for this.”

Nayyirah Waheed