uitzicht brenschutte

Ben jij ook zo toe aan een YOUcation?

Maak nu kennis met dé vakantie waarbij je thuis komt bij jezelf.

Waarom een YOUcation?

Volledig verzorgd inclusief alle maaltijden

Praktische en verrijkende coaching tijdens jouw verblijf

Stiltewandeling en ontspanning in de prachtige natuur

Persoonlijk ingerichte huisjes mét privacy

Gelegen tussen de weilanden in het prachtige Gelderse coulisselandschap

Onze tip: aanvullend het weekend samen met je partner boeken!

Ellen Groenveld
Ellen Groenveld

Ellens ervaring tijdens haar verblijf;

"Het speciale van mijn verblijf bij de Brenschutte was de persoonlijke coaching van Erieke. Vooraf hadden we al even online kennis gemaakt. Tijdens dit kennismakingsgesprek kon ik mijn wensen met betrekking tot de coaching alvast aangeven. Het was een eerlijk en open eerste gesprek. Heel prettig omdat daardoor het contact met Erieke tijdens de YOUcation coaching heel vertrouwd voelde." 


Lees hier haar hele verhaal en bekijk haar foto's!

Erieke & Annemiek

WIJ worden ook zo blij van deze YOU-hoooo-cation!

Deze YOUcation is een hele toffe samenwerking tussen Annemiek en mij (Erieke). Annemiek heeft de heerlijke B&B De Brenschutte in Laren (TIP!) en in onze levens hebben we een duidelijk gezamenlijk doel. Iemand de rust en ruimte geven om zo bij zichzelf te komen. Allebei weten we uit ervaring hoe belangrijk het is om hierin te investeren en wat de gevolgen zijn, wanneer je niet op tijd aan de bel trekt. Daarom hebben we samen deze toffe YOUcation gecreëerd. En wat worden wij een potje blij wanneer we iemand letterlijk zien ontspannen en verrijkt weer naar huis gaat.

Kortom, wij worden er super enthousiast van om iemand dit te kunnen bieden! We worden allemaal zó geleefd door onze dagelijkse verantwoordelijkheden, dat het een uitdaging is om onszelf nog te 'verstaan'. We zien dan ook vooral vrouwen, mama's en ondernemers bij ons te gast komen die zich even willen ontdoen van alle rollen en verantwoordelijkheden om EINDELIJK eens tijd voor zichzelf te maken. En uiteraard zijn mannen die deze rust en de ruimte voor zichzelf willen, ook van harte welkom. Een ding is zeker, je gaat met een heel ander perspectief en gevoel weer naar huis. 


Hoe ziet jouw YOUcation week eruit:

Moedige Maandag

Je bent er! Je hebt de moed opgebracht om voor jezelf te kiezen en nieuwe ontdekkingen aan te gaan. Welkom, neem de tijd om te landen, deze dag is van jou!Diepgaande Dinsdag

Wie ben jij en wat helpt jou om helemaal jezelf te zijn? Met Erieke als jouw persoonlijke coach mag jij een diepere laag van jezelf ontdekken. 

Door middel van kleurcoaching krijg jij helderheid en diepgaand inzicht bij jouw vraag of de keuze waar jij nu voor staat. Je gaat voorbij je denken en maakt contact met je onderbewuste, waarmee we je eigen-wijsheid aanspreken. Hoe mooi is dat?!Wonderlijke Woensdag

Een mooie dag om je te verwonderen over de prachtige natuur en bewust de buitenlucht in te ademen tijdens de Stiltewandeling met Annemiek. 

Annemiek heeft zelf ook meerdere retraites gedaan en kent het belang van Stilte. Tel hier de natuur en een wandeling bij op en je hebt hét recept voor een dag genieten!Dolle Donderdag

Je mag vandaag helemaal los gaan om jouw verlangens vorm te geven met de YOU-kist. Hier krijg je tijdens je verblijf verder uitleg bij. En nee, je hoeft niet creatief te zijn.


Cadeautje: Vandaag ontvang je ook een fijne ontspanningsmassage van Gerrie!Vrijuit Vrijdag

Een dag om achter te laten wat je niet meer dient en om mee te nemen wat je verder helpt. Je krijgt van ons nog een liefdevolle reminder mee aan deze week. 

Ga vrijuit en blijf goed voor jezelf zorgen!Wij-Weekend!

Geniet, samen met jouw dierbare, ontspannen na van jouw YOUcation! 

TIP: Nodig hem/haar uit om samen met jou het weekend hier door te brengen. Tegen een aantrekkelijk tarief kan je zo SAMEN jouw verblijf verlengen.

Zie je het al voor je?! 's Morgens lekker uitslapen en dan samen aan een verrukkelijk ontbijt, lekker bijkletsen en genieten van de rust en het prachtige uitzicht!

Niet zomaar een vakantie;


Het is een verrijkende vakantie. Alle tijd voor jezelf en niks dat moet. Er zijn geen verplichtingen, geen werk of andere dagelijkse beslommeringen, geen huishouden en voor het eten wordt gezorgd. Met praktische coaching kom jij deze week wérkelijk tot jezelf. Tijd om te vertragen en te voelen wat jij nodig hebt in jouw leven. Deze week zet je een aantal eerste belangrijke stappen die je dichter bij je verlangens brengen. Je zal voelen dat ze vanuit jouw hart komen en dus “weet” je dat het voor jou het juiste is. Een mooie basis om verder te groeien, die niemand je meer afneemt.Je mag de tijd voor jezelf nemen!

Wij, Annemiek en Erieke, hebben een fijn programma voor je samengesteld waarin je kan loskomen, mag loslaten, op adem mag komen en heerlijk kan ontspannen en genieten. Onze mooie locatie met de persoonlijk ingerichte huisjes omringd door prachtige natuur helpen je hierbij. Ook hebben we alvast een heerlijke ontspanningsmassage voor jou geboekt. Alles met aandacht voor jou!

Annemiek is deze week jouw gastvrouw en zorgt voor échte verwennerij en op jouw wensen afgestemd. Alle maaltijden worden met aandacht klaargemaakt en in je huisje geserveerd. Vers, gezond, lokaal, uit eigen tuin en keuken!

Erieke is deze hele week jouw persoonlijke coach. Zij nodigt je uit om op een zachte en ongedwongen manier jezelf open te stellen. Vooraf heb je een kennismaking met haar voor een fijne start en je gaat naar huis met praktische tips waar je direct mee aan de slag kan.

Deze volledig verzorgde vakantie geeft de zorg en rust die jij nodig hebt. Rust in je hoofd en je lijf zodat er ruimte ontstaat voor wie je werkelijk bent.

Jij mag er ZIJN, mooi mens!

Reserveer hier jouw ideale verblijf en geniet nu al van dit vooruitzicht!

YOUcation€ 949,-

inclusief btw   |   €815,20 excl. btw

YOUhooo, laat het genieten beginnen!

YOUcation + Duoweekend Bloemenhuisje

€ 1169
inclusief btw
YOUhooo, laat het samen genieten beginnen!

YOUcation + Duoweekend Boskamer

€ 1119
inclusief btw
YOUhooo, laat het samen genieten beginnen!

Bekijk hier de veelgestelde vragen over deze YOUcation:

                   

Veelgestelde vragen over de YOUcation

Ik vind het spannend om alleen te komen, dit heb ik nog nooit gedaan.

Alle eerste keren zijn vaak spannend. Spannend is gelukkig geen reden om het niet te doen.

We begrijpen heel goed dat het spannend voelt. Weet dat met gastvrouw Annemiek in de buurt je altijd iemand hebt waar je terecht kan. Is Annemiek er niet, dan is er altijd iemand aanwezig op het erf. Erieke is ook de hele week beschikbaar voor vragen. Ook de omgeving is veilig. Als je wilt, kan je gerust alleen op pad om te fietsen of te wandelen.

Annemiek kan je veel tips geven voor een fijne wandel- en/of fietsroute en ook de lokale bewoners zijn zeer behulpzaam.

Twijfel je toch nog? Neem contact op met Annemiek of Erieke, we denken graag met je mee.

Kan ik ook een andere aankomst- en vertrekdag kiezen dan maandag en vrijdag?

We hebben bewust de YOUcation zo ingepland dat je het weekend ervoor en erna ook vrij hebt voor jezelf. De dagen en activiteiten zijn aan elkaar gekoppeld, zodat we daarmee de tijd en ruimte voor jou kunnen garanderen.

We begrijpen dat niet iedereen een 'standaard' werkweek heeft. Wil je daarom de dagen toch anders gepland hebben dan dit aanbod, dan luisteren we graag naar jouw wensen. Neem hiervoor even contact op via post@brenschutte.nl. We denken graag met je mee en kijken naar een passende oplossing.

Houden jullie ook rekening met speciale (di)eet-wensen?

Annemiek is dol op het bereiden van lekkere maaltijden en ze doet niks liever dan jou verwennen. Het zou jammer zijn als we de plank misslaan, dus gráág ontvangen we jouw wensen! Denk hierbij bv aan lactosevrij, glutenvrij, koolhydraat arm, suikervrij, veganistisch, allergiën of bepaald eten wat je gewoon écht niet lekker vindt. Annemiek zoekt graag naar een passende oplossing. -> We vragen dit ook altijd bij de bevestiging van je boeking!

Ik wil heel graag komen, maar het lukt me niet om vijf dagen van huis te zijn.

Herkenbaar! Vooral met kinderen bij huis is het een uitdaging om tijd voor jezelf te nemen. Helemaal wanneer jij je hier ook sterk verantwoordelijk voor voelt. Weet dat je je niet schuldig hoeft te voelen wanneer je tijd voor jezelf neemt. Waarschijnlijk wordt jij er zelfs een veel leukere ouder van. Daarbij leer je gelijk aan je kinderen dat het goed is om af en toe écht even tijd voor jezelf te nemen. Voorbeeld doet volgen....

Help ik kan écht geen vijf dagen weg zijn...

Deze vraag krijgen we ook vaker. Het laat mooi zien dat het niet zo eenvoudig is als het lijkt.

We hebben met een reden voor 5 dagen gekozen en dit programma bewust zo opgezet. Heb je specifieke wensen of beperkingen, neem dan even contact op met Annemiek of Erieke. We denken graag met je mee.

Ik wil graag samen met een vriend(in) komen, kan dat?

Samen komen kan zeker, maar misschien is het goed om jezelf af te vragen wat de reden is dat je samen wilt komen. Erieke kan je hier eventueel ook bij helpen om dit te onderzoeken tijdens het kennismakingsgesprek vooraf.

Wanneer je samen komt, is er minder rust en ruimte voor jou om bij jezelf te komen. Wil je toch samen komen, dan adviseren we je wel om een apart huisje te boeken. Zo heb je toch ruimte voor jezelf en kan je het samen-stuk tussendoor makkelijk opzoeken.

Wat is het verschil tussen het Bloemenhuisje en de Boskamer?

Het grootste verschil is de grootte van de huisjes én de sfeer.

De Boskamer heeft een klein keukenblok, twee eenpersoonsbedden en twee fauteuils.

Het Bloemenhuisje bevat een volwaardige keuken, een tweepersoonsbed en een bank.

Beide bevatten alle gemakken van koffie/thee, koelkast, eigen badkamer en een heerlijke houtkachel. Kijk op de site van B&B De Brenschutte voor meer uitleg én foto's.

Kan ik de YOUcation ook zakelijk inzetten?

Zeker kan je de YOUcation zakelijk inzetten. We hebben dit eerder gezien bij onze gasten. De nadruk van de coaching tijdens je verblijf ligt dan op het vergroten van je inzetbaarheid bij je werkgever en/of binnen je team.
Daarbij geeft de 'YOUcation' ook écht even de ruimte om uit de hectiek van de organisatie te stappen en tot jezelf te komen. Jouw plek (opnieuw) te ontdekken en richting te bepalen voor de te zetten stappen.

Wil je dit, vermeld dit bij je boeking of in je antwoord op onze bevestigingsmail.

Ik ben werkgever en wil mijn werknemers graag een YOUcation aanbieden.

Fantastisch dat je dit wilt faciliteren voor je werknemers! Neem even persoonlijk contact op met Annemiek (post@brenschutte.nl) of Erieke (erieke@embraceyou.nl). Graag maken we een afspraak om je wensen en de mogelijkheden hierin door te spreken. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om te bepalen of wij een passende match zijn.

Ik wil graag samen met mijn partner komen, kan dat?

Ja, dit kan, maar vraag jezelf af wat de reden is dat je samen wilt komen. Erieke kan je hier eventueel ook bij helpen om dit te onderzoeken tijdens het kennismakingsgesprek vooraf. Wanneer je samen komt, is er namelijk minder rust en ruimte voor jou om bij jezelf te komen.

Wil je toch samen komen, dan adviseren we je om de YOUcation voor jezelf te boeken en aansluitend het DUO-weekend voor jullie samen. Zo ben je er SAMEN tussenuit én heb je écht even de ruimte en tijd voor jezelf.

Kan ik de YOUcation ook zonder de extra activiteiten boeken?

Nee, dit is niet mogelijk. We hebben bewust deze vakantie zo opgezet dat de activiteiten bijdragen aan het tot jezelf komen. Het zou de plank compleet misslaan wanneer we hierin te veel gaan sleutelen.

Onze vraag voor jou is, met welke redenen zou je dit willen?

Wil je toch een (mid)week bij de B&B verblijven, dat kan natuurlijk wel. Dit kan je gewoon rechtstreeks via de website www.debrenschutte.nl boeken. (hier kom je ook op via de knop "RESERVEREN").

                 

Quotes voor jou:

"Het is geen schande om af en toe tijd voor jezelf te nemen en er even tussenuit te gaan." aldus Ellen
"Je kan iets spannend vinden en het toch gewoon doen!" Erieke

"Laat je Hartslag en je Ademhaling je docent zijn" 

"Welk verhaal vertel jij jezelf bij het maken van deze keuze?!" Erieke

Voel je weer verbonden met jezelf. Geniet van deze verrukkelijke week en verwonder je!

Liefs Annemiek en Erieke

Eindelijk tijd voor jou!