doodlopend

Blijf jij tegen je eigen grenzen aanlopen?

Ontdek wat jij kan veranderen om wél te groeien

zelfafwijzing

Het lukt me niet...

Elke groei(fase) die je doormaakt heeft zijn eigen beperkingen. Waar loop jij nu tegenaan? Is dit iets waar je alleen doorheen komt of heb je hier hulp bij nodig?

De stap om hulp te vragen is groot. Ik had ook altijd de overtuiging om iets zélf op te willen lossen en dat ik daar anderen niet voor nodig had. Gelukkig weet ik nu beter en hebben de momenten wanneer ik samen met iemand werkte me zoveel rijker gemaakt en verder gebracht


Dus de eerste vraag voor jou is: wil je dit alleen of samen doen? De eerste overwinning heb je al gemaakt. Je hebt gekozen voor samen, anders was je vast niet op deze pagina gekomen.


Plan zelf een vrijblijvende kennismaking in om te onderzoeken of ik de juiste persoon voor je ben:

Wil je het 'samen' verkennen?

Allereerst is dit natuurlijk afhankelijk van onze connectie samen. Voelt dit wederzijds goed om verder mee te gaan of laat het eerste contact zien dat ik niet de juiste persoon voor je ben. Om je alvast een indruk te geven van wat ik belangrijk vind, heb ik een kort filmpje opgenomen.

Nog even op een rij, wat ik jou als coach bied:

 • Een veilige plek zodat jij vertrouwd je verhaal kan delen
 • Een luisterend oor, zónder oordeel. Zo kan jij je hele verhaal delen en voel je letterlijk en figuurlijk opluchting!
 • Oprechte en volledige aandacht voor jou, zonder tijdsdruk. Ik neem de tijd voor jou.
 • Een onderzoekende en analytische blik om uit te pluizen wat er wérkelijk speelt
 • Intuïtief vermogen om aan te voelen wat er bij jou extra aandacht nodig heeft
 • Een positieve mindset om uit je negatieve ervaringen, rijke voeding op te doen. Zo leer je van je 'fouten' en weet je wat je de volgende keer anders kan doen.
 • Praktische tools om je emoties te verwoorden en ze te uitten, zodat je eindelijk woorden kan geven aan je gevoel en jij jezelf beter begrijpt. 
 • Concreet stappenplan waarin jij leert hoe jij dichter bij jouw verlangens komt, zodat het niet alleen bij 'praten' blijft. ;)

Kortom bij mij mag je helemaal jezelf zijn, zonder maskers. Daaruit groeien de mooiste 'vruchten'!liefdevol zelfbeeld

EmBrace your greatest Pain

and discover the valuable lessons hidden within it!

wankel en uit balans zijn

Hoe goed ken jij jezelf?

Net als in de natuur geldt dat wanneer jij sterk wil staan, je diepe wortels nodig hebt voor houvast en veerkracht. Hoe diep ben jij in jezelf geworteld? Hoe goed ken jij jezelf of ben je vooral gericht op wat je omgeving van je vraagt? Sta jij nu wankel in het leven en raak je snel uit balans? Check aan de hand van de volgende punten hoe wankel/sterk jij staat:

 1. Je voelt je niet op waarde geschat
 2. Je bent perfectionistisch en wijst jezelf continue af
 3. Je waait met alle winden mee, behalve je eigen richting
 4. Oude (pijnlijke) ervaringen komen regelmatig de kop op steken
 5. Gevoel dat je er alleen voor staat
 6. Je voelt je veroordeelt door je omgeving
 7. Je cijfert jezelf weg en stelt alleen het belang van je gezin voorop
 8. Je hoopt ooit eens ontdekt te worden

Herken jij je in twee of meer punten? Dan is het nu tijd voor verandering! Durf jezelf te zijn en laat zien wie je werkelijk bent. Het goede nieuws is dat je dit niet alleen hoeft te doen. Ga voor samen en investeer in jezelf! Maak tijd en ruimte voor jouw proces, zodat tot bloei kan komen wat in jou verborgen ligt. 

Twijfel je nog?

Ervaringen van anderen vertellen minstens zoveel:

Diepgang, vertrouwen en waarde

"Ik wil je bedanken en daar heb ik bewust goudkleur voor gekozen, omdat deze in mijn ogen staat voor jouw puurheid, eerlijkheid, warmte, wijsheid en oprechtheid. Deze kwaliteiten hebben mij troost en geborgenheid gegeven op een een moment in mijn leven, waarin alles uit elkaar lijkt/leek te vallen. Hartelijk dank voor je luisterend oor, je rustige en positieve aard en je oordeelloze geduld. Ze hebben me diepgang, vertrouwen en waarde gegeven." 

bordeaux
Karin - Nederland

Wat een inzicht!

“De laatste sessie en de bijbehorende opdracht heeft mij verrast in zoverre dat het echt binnenkwam. Hoe mensen over mij denken en dat negatieve beeld wat ik regelmatig over mijzelf zie verdwijnt. Het geeft mij meer zelfvertrouwen en laat mij zien dat ik het niet zo verkeerd doe als ik maar bij mijn kernwaarden blijf. Het raakte mij echt en ik weet niet hoe je het doet, maar jij kan met 1 zinnetje of woord mij helemaal van slag brengen in de goede zin van het woord. Dat geeft echt inzicht in met name mijzelf.”

blauw
Robert - Overijssel
Ik begrijp nu wat er écht speelt
Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren. Heel open, eerlijk en respectvol.
rood
Jacqueline - Overijssel

Als je niet probeert, kom je nergens. Zet de eerste stap: