Retraite dag

Een op-adem-kom-dag helemaal voor jou!

Laat je verwennen, verrassen en kom in verbinding!


Kom naar deze prachtige plek en voel de spanning wegvloeien uit je lijf. Laad je op met liefdevolle aandacht én laat je verrassen door al je zintuigen!

YOUday - 1 dag helemaal voor jou om écht even op adem te komen!

De dagindeling;

Koffie Thee welkom

Warm welkom

De tijd om even rustig te landen. We hebben koffie, thee en lekker fris water voor je klaar staan. Wij hebben allerlei lekkers gemaakt om van te genieten. Je hebt rustig de tijd om kennis te maken met elkaar en wij natuurlijk ook met jou! 
Ademsessie ademcoach

Ademcirkel

Na de prachtige ervaringen van de laatste keer hebben we ook nu weer Ademcoach Marion Werger benaderd om deze ochtend een ademsessie te verzorgen. Wij spreken uit ervaring dat zij dit erg fijn begeleidt en verzorgt!


In een veilige setting leer je hoe jij je ademhaling kan gebruiken om te ontspannen en te ontladen.
In een ademcirkel krijg je ruimte om stress en spanning, die zich heeft vastgezet in het lichaam, met behulp van de verbonden adem weer in beweging te brengen en los te laten. Je verbindt je met deze krachtige ademtechniek, met je lichaam en met wat er diep van binnen in je leeft. Door samen te ademen ondersteun je elkaar. Het is een hele waardevolle ervaring die we je graag willen meegeven!
Huisgemaakte en ambachtelijke lunch

Lekkere Lunch

Rond het middaguur verzorgen we een verrukkelijke lunch met allemaal verschillende elementen, zo is er voor ieder wat wils. Annemiek staat bij haar gasten bekend om haar voortreffelijke ontbijtjes. Ook kan ze heerlijk bakken en koken, dus kom maar op met die lunch! 

Weetje: wist je dat lekker eten ook helpt om te ontspannen?! Liefde gaat door de maag zeggen ze.... en het oog wil ook wat. ;)

Stiltemoment

Stiltemeditatie

Na de lunch maken we ruimte voor verstilling. Wij begeleiden 'deze stilte' die je uitnodigt om te vertragen en te verwonderen. Zo geef je je ervaringen de ruimte en laat je ze landen. Wij hebben al veel ervaring in stiltewerk en willen jou ook laten ontdekken wat dit voor rijkdom in zich heeft. 
Kleur en gevoel

Activiteit met kleur

Deze middag laten we je, naast de kracht van je adem, ook kennismaken met het gevoel van kleur. We zetten hiermee al je andere zintuigen aan het werk. Je gaat ook écht zelf aan de slag met verf en doek.

Aan de hand van deze activiteit ontdek je wat kleur bij jou in beweging brengt. Dat kleur meer teweeg brengt, dan wat je visueel waarneemt. Kleurcoach Erieke en Kunstenaar Erik begeleiden deze activiteit en zij laten jou de kleuren écht ervaren. Voel wat 'jouw kleur' bij jou teweeg brengt!

YOUday

Liefdevol tot ziens

We ronden deze middag af met een lekker nootje en feestelijk drankje en je krijgt van ons nog een liefdevol cadeautje mee naar huis. We laten je natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan, maar wel heeeel ontspannen!

Je hoeft alleen maar jezelf te zijn!

YOUday genieten
Waarde: priceless
€ 137,-

YOU(r)-day!

Donderdag 15 augustus van 09:30 uur ~16:00 uur in Laren (gld)


Eén dag eropuit. Echt even aandacht voor jezelf. Je krijgt van ons de ruimte om je te verbinden, te verwonderen en te genieten! Laat de spanning gaan en laad jezelf op met liefde.


Dit is wat je krijgt:

 • Ontvangst met huisgemaakte hapjes, koffie en thee
 • Begeleide ademcirkel en ademwerk 
 • Verdiepende inzichten
 • Verrukkelijke huisgemaakte lunch
 • Begeleide stilte
 • Activiteit met kleur door professionele kleurcoach en kunstenaar
 • Leerervaringen die je nadien ook thuis kan toepassen
 • Persoonlijk cadeautje voor thuis

Wil je jouw YOUday combineren met overnachten op deze prachtige plek?

Lees meer

Na deze dag ken je

De kracht van Ademhaling

De prachtige natuur

Het gevoel van kleur

Deze heerlijke locatie :)

De kracht van Stilte

Mooie mensen om je heen

Praktische informatie

Wanneer: Donderdag 15 augustus 2024 van 09:30 uur ~ 16:00 uur

Locatie: B&B de Brenschutte, Brenschutte 7, Laren (gld)

Investering: € 137,- inclusief btw

Gastvrouwen: Erieke en Annemiek

Groep: De dag is voor maximaal 10 personen


Allergieën: Bij de bevestiging van je aanmelding, ontvang je van ons een mail waarop je jouw (di)eet-wensen kan doorgeven.

Toegankelijkheid: Op ons erf is voldoende gelegenheid tot parkeren. Kom je met het openbaar vervoer; het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf de bushalte in Laren.

Kledingadvies: We hopen op mooi weer en wij zorgen dat we veel buiten zijn*. Kleed je met laagjes aan. Zorg voor comfortabele kleding (liefst zonder ritsen of knopen). Zorg ook dat je kleding aan hebt die vies mag worden.

*Bij slecht weer zorgen we voor een droge en warme plek!

Meenemen: Een grote handdoek of badlaken, eventueel een extra Yogamatje en als je het fijn vindt iets om je ervaringen in/op te schrijven.


Voor wie is deze dag minder geschikt: Ademwerk is niet geschikt voor mensen met epilepsie, glaucoom, zwangerschap, hartklachten of psychische problemen.


Twijfel je ergens over, neem dan zeker even contact op met ons: post@brenschutte.nl. Wij denken graag met je mee! Liefs Erieke en Annemiek

Deze vrouwen hebben zichzelf al een YOUday gegeven:

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Ik geniet nog steeds na van deze mooie YOU-dag"

De ademsessie was heel ontspannend en ik kan het iedereen aanraden om dit een keer te doen. Zoiets wil ik zeker nog een keer gaan doen, want het kan heel veel los maken.


De sessie met de kleuren had voor mij ook iets, waardoor mijn ogen weer geopend werden. Ik bedacht me dat ik altijd veel van kleur gehouden heb en daar graag weer naar toe wil. Welke eigenschappen horen bij welke kleur, ik vind het maar bijzonder hoe het toch weer past!


En dan natuurlijk niet te vergeten de geweldige lunch en tussendoortjes die geregeld werden door Annemiek. Het was in 1 woord een geweldige dag.  Waar ik met regelmaat aan terug denk, vooral ook om meer en beter voor mezelf te mogen zorgen. Want als je goed voor jezelf zorgt, kan je ook voor een ander zorgen.

Gertiene, 33 jaar, onderwijsassisstent
"Ik voel me letterlijk een stuk rustiger, lichter, en blijer."

Het was een fantastisch dag waarin jullie ons volledig hebben ontzorgd, in de watten gelegd en jullie op een hele fijne manier de ruimte boden om ons (op een veilige manier) te laten voelen en zijn.

Ik voel me letterlijk een stuk opgeruimder, rustiger, lichter, blijer en zie minder hobbels op de weg. Super bedankt! Ook Marion en alle anderen die jullie hielpen deze dag.

Wietske
"Een dag om jezelf te gunnen!"

Wat een prachtige, tot in de details verzorgde dag! Niets is over het hoofd gezien, niet alleen functioneel, maar ook de kleine dingen die gewoon mooi of fijn zijn. Een hele lekkere lunch, maar ook prachtig gepresenteerd, net als de koffie/thee tafel, en de mocktail aan het eind. Mooie sessies, liefdevolle aandacht. En ook vooraf goede informatie, en ook nog prettige persoonlijke nazorg! Kortom, een dag om jezelf te gunnen!

Betsie, 56 jaar
"Deze YOUday is een heerlijke dag voor jezelf!"

Deze YOUday is een heerlijke dag voor jezelf. In een mooie omgeving met fijne mensen wordt je verwend, sta je stil en ben je in beweging tegelijkertijd! Dit gun je iedereen.

Jenny Weber

Kies vandaag voor échte TIJD VOOR JOU

Reserveer nu jouw plek voor €137 inclusief btw:

Wil je deze YOUday combineren met overnachting in Annemiek haar B&B? Dat kan!

YOUday mét overnachting in de Boskamer of het Bloemenhuisje

Twee nachten, twee verrukkelijke ontbijtjes en als kers op de taart; jouw YOUday! Een paar dagen alleen weg. Alle tijd voor jou, niets dat moet. 

Op de aankomstdag tijd om te landen en verwend te worden met een lekkere maaltijd in jouw huisje. Uiteraard afgestemd op jouw wensen en voorkeuren.

 

Praktisch:

Wanneer: woensdag 14 tot vrijdag 16 augustus 2024

Prijs arrangement: € 405,- gebaseerd op 1 persoon.

(Tweede persoon € 190,-)

Inclusief:

 • Twee nachten inclusief toeristenbelasting
 • Twee verrukkelijke ontbijtjes
 • Avondmaaltijd op de aankomstdag
 • En de YOUday zelf natuurlijk!

 

Dit arrangement is te boeken op basis van beschikbaarheid.

Bij interesse kun je contact opnemen met Annemiek via post@brenschutte.nl of 06 8353 2470. Annemiek heeft inzicht in de beschikbaarheid van de huisjes. Deze worden t/m 30 juni 2024 speciaal vrij gehouden voor het arrangement behorende bij de YOUday. Wil je hier gebruik van maken, wacht dan niet te lang:

Mail Annemiek: