trots kleuren

​​​​Ontdek het geheim van kleur!

Inzicht, helderheid en concrete verandering dankzij de psychologie van kleur!

17 + kleuren

Met een palet van minimaal 17 kleuren, is er altijd een passende match voor jou!

Body & Mind

Kleur werkt door in alle gebieden van je lichaam én je leven

Uniek kleurprofiel

Door een uitgebreid persoonlijk profiel op te stellen, heb jij jouw unieke routekaart in beeld.
opstelling familie kleur

Ik kon niet delen wat ik van binnen voelde...

Jarenlang heb ik mijn emoties onderdrukt en kon ik niet delen wat ik diep van binnen wel voelde. Beter gezegd, ik had mijn gevoel jarenlang onderdrukt als gevolg van pijnlijke gebeurtenissen uit mijn verleden. In mijn persoonlijke ontwikkeling leerde ik steeds beter naar mijn gevoel te luisteren, maar het lukte me vaak niet om dat gevoel ook te delen. Ik kon er niet de juiste woorden voor vinden.


En toen was daar kleur. Of beter gezegd, ik maakte kennis met de psychologie van kleur. Kleur was er altijd al, maar nu leerde ik begrijpen wat die kleur mij wilde vertellen. Het was alsof mijn ogen open gingen en muren afbrokkelden. Er opende zich een nieuwe wereld voor mij, een nieuwe taal die helpt om te verbinden. In de eerste plaats verbinden met mezelf en van daaruit ook de verbinding met anderen. Ook leer ik het gedrag van mijn kinderen beter te begrijpen en daarmee ook mijn rol daarin.


Ik nodig je graag uit om kennis te maken met deze nieuwe taal of misschien wel dé tool die jou gaat helpen:  

onderweg zijn

De kleuren laten jou de route zien

Kleur is meer dan alleen licht. Kleur is energie en dat voel je. Ga maar eens na wat een grijze druilerige regendag met je doet, of een wandeling door het bos of in de groene natuur. Het heeft effect op jij je voelt en je gedraagt.


Wist je dat ze in een paar landen zelfs een aantal cellen in de gevangenis helemaal roze geverfd hebben? (Baker-Millerroze) Door slechts een kwartier in die cel te zijn wordt men duidelijk rustiger. 


Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat elke kleur, en elke kleurtoon specifieke psychologische effecten heeft. Vaak ben je niet bewust van de invloed van kleur op jouw lichaam. Andersom vertellen kleuren uit je verleden ook iets over jouw beleving.


Door letterlijk jouw leven in kleur neer te zetten, ontstaat helderheid. Dit heb je nodig om een volgende stap te kunnen zetten, dichter bij jouw verlangen. Kleur geeft jou het inzicht om de volgende stap te zetten die helemaal bij jou past.

Ervaringen van jouw voorgangers:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Evenwichtiger
"Mijn fijnste inzicht was dat het afwisselen van kleuren je evenwichtiger maakt. Ook de weerstand bij bepaalde kleuren gaf veel inzicht."
Ms. Nameless
Add Your Stars
Markeren belangrijke punten

"Kleuren speelden voor mij tot nu geen rol in mijn persoonlijke ontwikkeling. Terwijl ik nu gezien heb dat ze een grote rol spelen en belangrijke punten markeren in mijn leven."
Ms. Nameless
Add Your Stars
Raak!

"Het was verrassend en leuk dat de sessie diepgang had en zo 'raak' was."
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ontdek welke kleur-tool het beste bij jou past:

  

Kleur therapie NLP

Colournostics

Met dit eenvoudige stappenplan heb jij in korte tijd je probleem en je antwoord helder. Door het kiezen van de kleuren, ontvouwt zich het werkelijke probleem en vervolgens ook de oplossing voor jou.
mensen kleur

Kleur in een opstelling

Door je familie, relaties, collega's, vrienden of een bepaalde situatie met deze gekleurde poppetjes in beeld te brengen, ontstaat inzicht en helderheid. Jij leert zien waarom je niet verder komt en vast loopt. Zo ontdek je ook welke stap jij wél te zetten hebt. 
Kleur analyse coaching

Colour Comfort Methode

Door jouw (kleding) kleuren in kaart te brengen, ontstaat een helder beeld wat jouw patronen én belemmeringen zijn. Met dit inzicht weet jij de route te kiezen die je gaat helpen om dit te doorbreken.

Ongeloofwaardig? Kom het zelf ervaren:

ontdek kleur in je leven
€ 450,-
€ 347,-

Geef kleur aan je leven - traject!

  • Twijfel jij over belangrijke keuzes die je nu te maken hebt?
  • Wil jij helderheid over waar jij nu staat?
  • Ben jij klaar om jouw wereld/route in kleur te zien?
  • Wil jij het inzicht hebben hoe je jouw patronen kan doorbreken?
  • Wens jij de stappen te zetten die passen bij jou, zoals je écht bent?
Dan is dit het meest inzicht gevende en concrete programma wat jou verder helpt.


In drie online sessies ervaar jij weer KLEUR in je leven. Je verkrijgt het inzicht en de helderheid die je nodig hebt om verder te komen. In twee sessies gaan we jouw kleurpad uitwerken en de derde sessie borgt jouw te zetten stappen. 

Veelgestelde vragen over kleurcoaching

Wat is kleurcoaching precies?

Door middel van het kiezen van kleuren als antwoord op een vraag, vertel je daarmee eigenlijk wat er diep van binnen (vanuit je onderbewuste) speelt. Kleuren helpen daarmee de weg vrij te maken, van wat er in jou gezien en gehoord wil worden. Jij kiest de kleur(en) waartoe je het meest aangetrokken voelt. Ik help je bij de vertaling en de praktische toepasbaarheid in het hier en nu. Oftewel jij kiest jou eigen weg en ik ondersteun je voor de betekenis.

Is kleurcoaching geschikt voor mij?

Kleurcoaching kan ingezet worden bij zowel kinderen, als volwassenen en ouderen. Zodra je kleuren kan waarnemen, kan je hiervan gebruik maken.
Kleurcoaching is het meest waardevol wanneer je moeite hebt om de woorden te vinden voor wat er in je speelt. Wanneer je bijvoorbeeld vaak vanuit emotie reageert, kan kleur je helpen je eigen gevoel te begrijpen.

Is het wel veilig om met kleur(coaching) te werken?

Ja, juist omdat kleuren er altijd zijn, overal en bij iedereen is het een hele veilige methode. Je hoeft zelfs niet je eigen verhaal onder woorden te brengen wanneer dit bijvoorbeeld te pijnlijk is voor je. Door slechts het lezen van de beschrijving van een kleur, haal je voor jou precies de kern eruit die voor jou van toepassing is.

Moet ik kennis hebben van kleuren?

Nee, dit is niet nodig. Je kan door alleen al het aanwijzen van een kleur al veel verheldering krijgen. Ik kan je de uitleg geven in het Nederlands en in het Engels lukt dit in grote lijnen ook.

Is het online of kan dit alleen op locatie?

Op locatie ben je van harte welkom, maar het kan zeker ook online! Door middel van ZOOM kunnen we elkaar via het scherm ook contacten.

Kan ik (eerst) één kleursessie boeken?

Ja dit kan. De vraag is of je dit ook écht wilt. In één sessie kan je veel inzicht krijgen voor het maken van een bepaalde keuze.
Wil je iets door-breken, kies dan voor dit traject, want hiermee kan je dieper werken en borg je de uitkomst beter.

Wil je toch eerst een enkele sessie om kennis te maken met kleur, mail me dan op info@embraceyou.nl

Ik heb nog een vraag, maar het antwoord staat er niet tussen

Neem dan even persoonlijk contact met mij op. Stuur een mailtje met jouw vraag naar erieke@embraceyou.nl

De kennismaking via beeld met Erieke voelde meteen heel erg prettig en fijn.
zwart
Anuska Bos, 41 jaar
Veel inzichten verkregen tijdens de sessie met Erieke.
blauw
Katrien, 42 jaar
Het was verrassend en leuk dat de sessie diepgang had en zo 'raak' was.
roze
Annemiek, 37 jaar

Boek nu direct jouw persoonlijke kleur-sessie: